مدت زمان تاثیر بدنسازی بر بدن – عضله سازی چقدر طول می‌کشد؟

آیا تا به حال به این موضوع اندیشیده‌اید که واقعاً عضله سازی چقدر طول می‌کشد؟ چقدر زمان لازم است به اندام دلخواه خود و یا شاید بیشتر از یک اندام معمولی برسید؟ چه مدت زمان می‌برد تا عضله‌سازی کنید؟ پاسخ این سوال بسیار آسان است. اینکه رشد عضلات بدن چه مقدار طول می‌کشد و مدت زمان تاثیر بدنسازی بر بدن کاملاً بستگی به ساختار بدنی‌تان دارد، در واقع ژنتیک‌تان تایین کننده‌ی نوع بدن شما و نحوه‌ی پاسخ‌دهی آن به تمرینات را تعریف می‌کند با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.

مدت زمان تاثیر بدنسازی بر بدن – عضله سازی چقدر طول می‌کشد؟

عوامل فراوانی بر سرعت عضله سازی مؤثر هستند. برخی از افراد نسبت به سایر مردم به سرعت و به میزان بیشتری توده‌ی عضلانی (مستعد برای عضلانی شدن) می‌سازند. اگرچه، در حقیقت این ژنتیک است که‌ نوع و مقدار ظرفیت بدن را تعیین می‌کند، اما لازم است به‌منظور دست‌یابی به بدنی متناسب و عضلانی با جدیت تمرینات خود را دنبال کنید و رژیم غذایی صحیحی داشته باشید.

باور کنید یا نه، این‌ها عوامل مهمی برای رسیدن شما به اهداف‌تان برای داشتن اندامی عضلانی و فیت می‌باشد. بعد از اولین ماه شروع تمرینات قدرتی و با فرض اینکه شما یک رژیم‌غذایی‌ مناسب با وضعیت بدنی‌تان مصرف می‌کنید و تمرینات شدید و سنگین خود را به شکل منظم انجام می‌دهید.

تحت این شرایط یک مرد با تیپ بدنی و وزن متوسط می‌تواند انتظار افزایش حجم نیم کیلو الی یک کیلوگرم در طی یک ماه داشته باشد. درست فکر می‌کنید، این مقدار افزایش در حجم و رشد عضلات بدن چندان زیاد نیست، اما عضله‌ سازی اساساً نیاز به ۶ ماه در سال تمرینات مداوم و جدی دارد. اگر شما به مدت ۶-۷ ماه به تمرینات خود سخت بچسبید و به‌ طور منظم، با جدیت پیگیر شوید، می‌توانید حدود ۲ و نیم الی ۵ کیلوگرم عضله‌ی جدید بسازید.

بعد از یک سال، از ۵ کیلو به ۹ الی ۱۱ کیلو‌گرم دست می‌یابید. حتی ۵ کیلوگرم افزایش عضله نیز در نوع خود بسیار زیاد است، سرعت و افزایش عضله‌سازی در بدن‌تان بعد از مدتی به گونه‌ای پیش می‌رود که حتی نمی‌توانید تصورش را بکنید.

این مقدار از افزایش حجم عضلانی در طول یک سال برابر با کار بسیار شدید عضلات است اگر رژیم غذایی و برنامه ورزشی مناسبی دارید و بیماری خاصی ندارید، معمولاً ۱-۲ ماه پس از شروع تمرین، شاهد افزایش قابل توجه ماهیچه‌ها خواهید بود و در ۱۲-۶ ماهگی تغییرات بسیار خوبی خواهید داشت.چه زمانی می‌توانیم انتظار داشته باشیم بخشی از نتایج تمرینات را ببینیم؟ بعضی از فواید ورزش و تحرک «فوراً» نشان داده می‌شوند، به شرط آنکه ابزار درست برای تشخیص آن‌ها را داشته باشیم.

اگر قادر باشیم یک بیوپسی یا تکه‌برداری از بافت عضله انجام دهیم، تولید پروتئین را در عضله خواهیم دید؛ یعنی می‌بینیم پروتئین به فیبرهای عضلانی ملحق شده که این اولین علامت هایپرتروفی عضلانی است. این اتفاقی است که تنها چهار ساعت بعد از بلند کردن یک وزن سنگین روی می‌دهد.

بیشتر بخوانید: رژیم غذایی ولومتریک یا مبتنی بر حجم چیست؟

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا