بهترین و سریعترین روش درمان بی اشتهایی (خانگی و طب سنتی)

کمبود وزن نیز مانند اضافه وزن و چاقی برای سلامتی مضر است. لذت بردن از مواد غذایی برای افرادی که دچار بی اشتهایی هستند نباید به یک حسرت تبدیل شود. راهکارهایی به همین منظور وجود دارد که می توانند به اینگونه افراد کمک کنند. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.

بهترین و سریعترین روش درمان بی اشتهایی (خانگی و طب سنتی)

روش های اثبات شده برای غلبه بر اختلال تغذیه ای و درمان بی اشتهایی

انواع مختلفی از بی اشتهایی و اختلالات تغذیه ای وجود دارد که به روش های مختلف بر افراد تاثیر می گذارند به عنوان مثال، ناهنجاری آناروکسی عصبی یک اختلال تغذیه ای است که در آن فرد قادر به خوردن غذای کافی نیست، که منجر به کاهش قابل توجهی در وزن او می شود.به طور مشابه، نوع دیگری از اختلال تغذیه ای (که شایع ترین) خیلی غذا خوردن و پرخوری، است.

تمام این اختلالات خطرناک هستند و برای سلامتی فرد مضر هستند، چون آن ها می توانند منجر به پیامدهای مضر سلامتی شوند بنابراین، برخی از روش ها برای غلبه بر اختلالات تغذیه ای چیست؟

در این بخش از تناسب اندام و ورزش نمناک چندین روش اثبات شده وجود دارد که با آنها می توانید به اختلال تغذیه ایتان رسیدگی کنید اما پیش از بررسی راههای درمان بهتر است به علائم بی اشتهایی در کودکان و بزرگسالان نگاهی بیاندازیم.

برخی علائم بی اشتهایی، عبارتند از :
وزن کم
خستگی
بی خوابی
پوست رنگ پریده
ناخن های شکننده
خشکی پوست
یبوست
افسردگی
پریودهای نامنظم
فشار خون کم
خروج از فعالیت های اجتماعی

اگر به موقع درمان نشوید، بی اشتهایی می تواند منجر به پیچیدگی های فراوانی نظیر ریتم غیر عادی قلب (آریتمی)، عدم تعادل الکترولیت ها در بدن، کم خونی، از دست رفتن استخوان، مشکلات کلیوی و غیره شود.

چنانچه در بخش سلامت نمناک خواندید افراد مبتلا به بی اشتهایی معمولاً درک نمی کنند که یک مشکل دارند و به درمان نیاز دارند. در نتیجه درمان شامل درمان روان شناختی است و هم چنین هدف افزایش تمایل فرد برای داشتن عادات غذایی سالم و احیای یک وزن نرمال میباشد.

بخش اول درمان :توصیه متخصصان برای درمان بی اشتهایی

1. با دوست، خانواده یا فرد حرفه ای و مشاور تغدیه صحبت کنید:

یک اختلال تغذیه ای (چه پرخوری و چه کم خوری) می تواند به میزان قابل توجهی اعتماد به نفس فرد را کاهش دهد با این حال، اولین و مهم ترین گام، برقراری ارتباط و اشتراک گذاری مشکلاتتان است.

اما قبل از اینکه مسائل خود را به اشتراک بگذارید، مطمئن شوید که به کسی که اعتماد دارید و می توانید روی آن ها حساب کنید و به شما در این راه کمک می کند، بگویید.

 2. شرکت در برنامه اختلال تغذیه ای و جلسات درمانی مربوط به آن:

پذیرش، کلید بازیابی است.شرکت کردن در برنامه های درمانی به شما کمک می کند احساس امنیت و تنهایی کمتری کنید به این دلیل است که شما تجربه خود را با دیگران و نیز تجربیات دیگر اعضا به اشتراک خواهید گذاشت.از همه مهم تر، جلسات درمانی به شما این امکان را می دهد که خود را از مشکل تغذیه ایتان رها کنید.

درمان بی اشتهایی با بهترین روش های ممکن

3. قبول و درک خودتان:

هیچ قربانی اختلال تغذیه ای، موفق به غلبه بر شرایط بدون قبول آن نشده است. پذیرش داشتن اختلال تغذیه ای به شما این امکان را می دهد که خودتان و محرک های خاصتان را بهتر درک کنید. اهمیت درک خود و پذیرش، این است که شما را آگاه تر می سازد و از نقاط قوت و قدرت خود آگاه می شوید.

4. ورزش کردن و ارتباط با افراد:

در یک باشگاه محلی ثبت نام کنید و به دنبال کمک متخصص تغذیه باشید. بهبود بدن هرگز آسان نیست، به خصوص زمانی که به یک اختلال تغذیه ای مداوم اعتیاد پیدا کرده یا سر و کار دارید.

با این حال، مشورت با متخصص تغذیه به شما این اطمینان را می دهد که هنگام حفظ تعادل در مصرف کالری و مصرف ویتامین، سالم می خورید.هم چنین اگر می خواهید وزن خود را از دست بدهید، با دوستانی که اهداف مشابهی دارند ارتباط برقرار کنید.

شما نمی توانید در زمانی که با افرادی که مانند شما هستند، وزن کم یا زیاد کنید. یک نکته قابل اعتماد پیدا کردن یک شریک ورزشی است که اهداف مشابهی با شما دارد.

بی اشتهایی چگونه درمان می شود؟

5. به طور مداوم به خود انگیزه بدهید:

بیشتر مردم این نکته را به سادگی قبول می کنند؛ انگیزه بخش حیاتی راه برای بازیابی است.تعیین اهداف نسبتاً آسان است، اما پی گیری شان چالشی است که باید تلاش شود تا با آن روبرو شوید.

راه های مختلفی برای انگیزه بخشیدن به خودتان وجود دارد، آسان ترینشان مطالعه، تماشا کردن و درخواست اطلاع رسانی در مورد آیتم های انگیزشی مختلف است که به حفظ شور و اشتیاق شما کمک می کند.

6. رژیم غذایی خود را تغییر دهید:

یک رژیم غذایی خوب برنامه ریزی شده، مسلماً یکی از مهم ترین نقاطی است که مساله اختلالات تغذیه ای را حل می کند.حتما تحقیقات مفصلی انجام دهید و در هنگام تغییر عادت های تغذیه خود به کمک های حرفه ای و مشاوره های آنها تکیه کنید با این حال، از قطع غذا یا افزایش مصرف بدون مشورت با متخصص یا افراد با تجربه مرتبط در تغذیه اجتناب کنید.

🔽مقاله پیشنهادی🔽

رژیم فستینگ برای لاغری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا