تاندونیت آشیل چیست؟ روش درمان تاندونیت آشیل

آیا شما با داستان آشیل آشنایی دارید؟ او یکی از بزرگ ‌ترین جنگجویان یونانی است. او ذاتا شکست ‌ناپذیر بود و تنها نقطه ضعفش ساق پایش بود. اگر آسیب این ناحیه را تجربه کرده‌‌اید، می‌دانید که چطور می‌تواند به معنای واقعی کلمه شما را از پا درآورد. این امر در دوندگان معمول است و به خصوص با دویدن در سربالایی تشدید می شود. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.

تاندونیت آشیل چیست؟ روش درمان تاندونیت آشیل

تاندونیت آشیل آسیبی است که در اثر استفاده بیش از حد از تاندون آشیل، نوار بافتی که عضلات ساق پا را به استخوان پاشنه پای متصل می‌کند، رخ می‌دهد. تاندونیت آشیل معمولا در دونده‌هایی رخ می‌دهد که به طور ناگهانی شدت یا مدت دویدن خود را افزایش داده‌اند. همچنین در میان افراد میان سالی که آخر هفته‌ها ورزش‌هایی نظیر تنیس یا بسکتبال بازی می‌کنند نیز رایج است.

بیشتر موارد تاندونیت آشیل را می‌توان با مراقبت نسبتا ساده، در خانه و تحت نظارت پزشک درمان کرد. استراتژی‌‌های مراقبت از خود معمولا برای جلوگیری از تکرار حوادث ضروری هستند. موارد جدی‌‌تر از تاندونیت آشیل می‌تواند به پارگی تاندون بیانجامد که ممکن است به جراحی نیاز داشته باشد.

درد مرتبط با تاندونیت آشیل معمولا به عنوان یک درد خفیف در پشت پای یا بالاتر از پاشنه پا بعد از دویدن یا دیگر فعالیت‌‌های ورزشی آغاز می‌شود. قسمت‌ هایی از درد شدید ممکن است بعد از دویدن طولانی، بالارفتن پله وجود داشته باشد. هم چنین ممکن است ضعف و یا سفتی را به خصوص در صبح که معمولا با فعالیت ملایم بهبود می‌یابد، تجربه کنید. در صورتی که درد یا ناتوانی شدید باشد، به سراغ درمان فوری پزشکی بروید، شما ممکن است دچار پارگی تاندون شده باشید.

بدن شما به حد مشخصی از فعالیت عادت می‌کند. اگر شما ناگهان و به سرعت سطح فعالیت خود را افزایش دهید، تاندون ممکن است نتواند فشار اضافی را تحمل کند و صدمه ببیند. این اتفاق بیشتر در افرادی که ورزش هایی مانند دو، ژیمناستیک، فوتبال، بیس بال، بسکتبال، تنیس و والیبال را انجام می‌دهند، رخ می‌دهد. نکته: اگر کف پای صاف دارید، از کفی‌های مناسب استفاده کنید. اگر شما مکانیک پاهای ضعیفی دارید، تمرینات مقاوم‌ سازی پا را آغاز کرده و برای اصلاح حرکات خود اقدام کنید.

دن انسان همیشه سعی دارد خود را التیام بخشد، اما وقتی میزان آسیب ناشی از استفاده بیش از حد بیشتر از توان ترمیمی بدن باشد، تاندون آسیب می‌بیند. این امر در نهایت منجر به تغییرات طولانی‌ مدت در تاندون می‌شود. نکته: از اینکه زمان استراحت بین تمریناتتان کافی است اطمینان حاصل کنید، در این صورت بدن شما زمان مناسب برای بازیابی خود دارد. از تمرینات مقطعی (cross-train) استفاده کنید تا بدنتان با روش های مختلف قوی شود.

بیشتر بخوانید: انواع سلول های خون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا