تنظیم قند و فشار خون با کلاهک بادمجان

علاوه بر خود بامجان کلاهک آن نیز از فواید زیادی برخوردار است که با شناخت خواص کلاهک بادمجان و همچنین روش استفاده از آن می توانید از فواید آن بهره مند شوید. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.

تنظیم قند و فشار خون با کلاهک بادمجان

کلاهک بادمجان نیز نقش زیادی در سلامت بدن دارد که از فواید آن کمک به تنظیم فشار خون می باشد که برای افراد دیابتی گزینه بسیار مناسبی است در ادامه مطلب به خواص کلاهک بادمجان می پردازیم.

 آشنایی با خواص کلاهک بادمجان

همانطور که می دانید هر ماده غذایی از خواص فوق العاده ای بهره مند است، بادمجان نیز دارای فواید بی شماری است که کلاهک آن نیز برای سلامت بدن از اهمیت بالایی برخوردار است در ادامه شما را با فواید کلاهک بادمجان آشنا خواهیم کرد.

کاهش قند خون

به منظور بهره مندی از فواید کلاهک بادمجان در زمینه کاهش قند خون کلاهک بادمجان را بجوشانید سپس آب حاصل از آن را بنوشید با انجام این روش قند خون شما به طرز شگفت انگیزی کنترل خواهد شد.

درمان بواسیر

کلاهک بادمجان در درمان بواسیر بسیار موثر خواهد بود از این رو کلاهک و دم بادمجان را در سایه خشک نمایید سپس پودر کنید و پس از شست و شوی بواسیر با بتادین پودر بامجان به دست آمده را بپاشید.

سرشار از پتاسیم

بادمجان سرشار از پتاسیم می باشد که برای کنترل فشار خون نقش مهمی را ایفا می کند همچنین حاوی ماده ای به نام ناسونین است که از آزاد شدن رادیکال های آزاد جلوگیری می کند زیرا رادیکال های آزاد سبب ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان در افراد می شوند.

دارای مقادیر فراوانی فیبر

از دیگر فواید کلاهک بادمجان داشتن مقادیر بالای فیبر می باشد که سبب پایین آوردن چربی خون و پیشگیری از نوسانات قند خون می شود و همچنین دارای آب فراونی می باشد و به دلیل کم بودن مقدارکربوهیدرات برای پایین آوردن قند خون به خصوص در افراد دیابتی بسیار مفید است.

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

از دیگر  فواید کلاهک بادمجان دارا بودن ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون می باشد و در واقع یک فنجان بادمجان دارای ۲۰ کالری انرژی، ۳ گرم فیبر، ۵ گرم کربوهیدرات، منگنز، فولات، پتاسیم، پروتئین و ویتامین C و K است.

 هشدار : بسیاری از افراد به بادمجان حساسیت دارند بنابراین افرادی که از مشکلات کلیوی و صفرا رنج می برند و یا به آن آلرژی دارند مصرف این ماده غذایی توصیه نمی شود.

بیشتر بخوانید: از قارچ دنبلان چه میدانید ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا