گوجه سبز ، ترش و پرخاصیت !

گوجه سبز که همان آلوی نارس می باشد دارای طعم و مزه ای دلپذیر می باشد و به همین خاطر توجه اغلب افراد را به خود جذب کرده و ما در این مقاله سعی داریم تا شما را خواص گوجه سبز و مصرف آن برای حفظ سلامتی آشنا نماییم با ما همراه باشید. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.

گوجه سبز ، ترش و پرخاصیت !

گوجه سبز یکی از محبوب ترین میوه های فصل بهار محسوب می شود که اغلب افراد مدت ها پیش از فصل بهار برای آمدنش لحظه شماری می کنند و به دلیل طعم و مزه عالی آن حاضرند هزینه های گزافی نیز بپردازند.

آشنایی با خواص گوجه سبز

بهتر است بدانید که گوجه سبز از دسته میوه های کال و نارس آلو می باشد که در رنگ های زرد و سبز رشد خواهند کرد و به طور کلی خاستگاه اولیه آن چین،ایران و سوریه بوده است و همچنین این میوه قدمتی ۲۰۰۰ هزار ساله دارد که چینی ها برای اولین بار اقدام به کاشت آن کردند. اغلب متخصصان بر این عقیده هستند که گوجه سبز علاوه بر طعم خوشمزه ارزش غذایی بالاتری نیز دارد. جالب است بدانید که این میوه سرشار از ویتامین C، اسیدمالیک و اسید سیتریک می باشد ولی توجه داشته باشید که مصرف بیش از اندازه این ماده غذایی منجر به نفخ معده خواهد شد.

طبع گوجه سبز:

همانطور که می دانید طبع گوجه سبز سرد و خشک است و همچنین این میوه غنی از ویتامین های B، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K، سدیم، پتاسیم، پروتئین، فسفر، اسید مالیک و کلسیم می باشد. بهتر است بدانید که از میوه خوشمزه به صورت خاک و یا پخته برای تهیه مربا،ترشی گوجه سبز،خورش گوجه سبز و جغاله بادام استفاده می کنند.

ارزش غذایی گوجه سبز:

به طور کلی می توان گفت که ارزش غذایی گوجه سبز به عنوان خواص نیز شناخته می شود و در هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۴۰ کیلوکالری وجود دارد و شما با مصرف هر ۱۰۰ گرم گوجه سبز به مقدار ۵ درصد ویتامین آ، ۵ درصد کلسیم، ۲.۱ درصد ویتامین ب، ۱۳ درصد ویتامین ث و ۲ درصد فسفر دریافت خواهید کرد.

خواص دارویی و درمانی گوجه سبز:

بهتر است بدانید که گوجه سبز دارای خواص فراوانی برای سلامتی است و با مصرف آن می توانید به درمان اغلب بیماری ها بپردازید و در ادامه به بیان چندی از خواص گوجه سبز خواهیم پرداخت:

زنان باردار و جنین:

توجه داشته باشید که گوجه دارای ویتامین و مواد معدنی ضروری برای حفظ سلامت زنان حامله و رشد جنین می باشد.

همچنین وجود مقادیر فراوان ویتامین A در گوجه سبز از بروز نقص های مادرزادی در جنین جلوگیری خواهد کرد.

ویتامین C موجود در گوجه سبز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زنان در طول دوران بارداری خواهد شد.

توجه داشته باشید که وجود ویتامین K در گوجه سبز از لخته شدن خون در زنان حامله که می تواند باعث خونریزی و سقط جنین شود جلوگیری نماید.

بهتر است بدانید که مصرف به اندازه این میوه باعث رفع تشنگی، افزایش سلامت ریه، مراقبت از قلب و جلوگیری از بروز بیماری های قلبی عروقی خواهد شد و از بروز عواملی مثل خونریزی،استفراغ،خنک کننده خون و خواص التهابی پیشگیری خواهد کرد.

توجه داشته باشید که مصرف این میوه در صورت نداشتن حساسیت به آن در طول دوران بارداری بدون مانع است و باعث افزایش اشتهای مادر و دریافت ویتامین های مورد نیاز جنین خواهد شد البته توجه داشته باشید که زیاده روی در مصرف آن باعث رانش مزاج و به دنبال آن از دست دادن آب بدن مادر و بروز مشکلاتی برای سلامتی مادر خواهد شد.

دیابت و قند خون:

بهتر است بدانید که فیبر موجود در گوجه سبز باعث کاهش درصد کلسترول بالای خون در افراد مبتلا به دیابت خواهد شد.

لاغری و کاهش وزن:

توجه داشته باشید که مقادیر بالای ویتامین C در گوجه سبز باعث بهبود متابولیسم بدن و افزایش چربی سوزی بدن خواهد شد و در نهایت می تواند برای لاغری شکم و کاهش وزن شما مفید باشد.

کبد چرب:

توجه داشته باشید که بنزوئیک اسید موجود در گوجه سبز دارای خاصیتی ضد میکروبی می باشد و می تواند به پاکسازی و سم زدایی کبد و همچنین درمان تمامی بیماری های مربوط به کبد کمک شایانی کند.

معده و دستگاه گوارش:

فیبر موجود درون گوجه سبز نه تنها به بهبود هضم غذا کمک شایانی خواهد کرد بلکه برای درمان نفخ معده و سلامت گوارش نیز فاقد اهمیت نخواهد بود.

یبوست:

بهتر است بدانید که فیبر موجود در داخل گوجه سبز باعث افزایش سرعت و حرکت روده می شود و در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل یبوست جلوگیری خواهد شد.

سرما خوردگی:

همانطور که متوجه شدید گوجه سبز به دلیل دارای بودن مقدار زیادی ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید خواهد بود و به درمان و پیشگیری از سرماخوردگی می انجامد. همچنین لازم است بدانید که گوجه سبز برای بهبود بیماری های ریه مانند آسم نیز مفید خواهد بود.

کم خونی:

توجه داشته باشید که وجود مقادیر بالای آهن و ویتامین C موجود در گوجه سبز برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن بسیار مفید خواهد بود.

گوجه سبز برای سلامت دهان و لثه:

همانطور که آگاه هستید گوجه سبز برای سلامت دهان و دندان بسیار مفید خواهد بود زیرا مصرف این میوه باعث تقویت دندان ها و کاهش درد و خونریزی لثه های در اثر عوامل مختلف خواهد شد.

استرس و افسردگی:

بهتر است بدانید که مقادیر فراوان ویتامین گروه B موجود در گوجه سبز برای درمان استرس، افسردگی و حفظ سلامت پوست و اعصاب بسیار مفید خواهد بود.

بیشتر بخوانید : چه خواصی در آووکادو و هسته آن نهفته است ؟

چربی خون:

توجه داشته باشید که فیبر داخل میوه گوجه سبز باعث کاهش سطح کلسترول خون و چربی خون خواهد شد و به پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی کمک خواهد کرد.

سنگ کلیه:

همانطور که می دانید گوجه سبز از دسته میوه های مدر بوده که با افزایش حجم ادرار به سلامت کلیه ها کمک شایانی خواهد کرد و در نهایت مشکل سنگ کلیه را درمان خواهد کرد.

سایر خواص گوجه سبز:

به طور کلی می توان گفت که گوجه سبز دارای خواص ضد میکیروبی، ضد قارچی و ضد باکتریایی است که مصرف آن می تواند باعث بهبود رماتیسم و گرفتگی عروق شود. همچنین برخی از افراد معتقد هستند که گوجه سبز باعث بهبود طعم دهان خواهد شد و برای درمان مشکل شب کوری نیز مفید خواهد بود.

هشدار های مهم در مصرف گوجه سبز:

  • بهتر است بدانید که اگر گوجه سبز آلوده و نشسته باشد درصد احتمال ابتلا به بیماری های عفونی گوارشی را چندین برابر خواهد کرد.
  • توجه داشته باشید که هسته گوجه سبز دارای ترکیبات سمی خطرناک است و هرگز نبایستی آن را بخورید.
  • از آنجایی که گوجه سبز دارای طبع سردی است توصیه می شود که آن را همراه با گلپر مصرف نمایید.
  • توجه داشته باشید که کودکان می توانند از سن سه سالگی به بعد شروع به خوردن گوجه سبز بکنند و البته والدین بایستی از نداشتن حساسیت کودکان نسبت به این میوه اطمینان کامل را کسب نمایند.
  • با وجود خاصیت های فراوان گوجه سبز اغلب متخصصان توصیه می کنند که رنان بارداری که دچار آلرژی های غذایی و حساسیت هستند بایستی پیش از مصرف با پزشک خود مشورت نمایند.
  • توصیه می شود که برای خوردن گوجه سبز در مصرف نمک افراط نکنید زیرا نمک زیاد برای سلامتی مضر خواهد بود به خصوص برای افرادی که دچار بیماری هایی کلیوی و فشارخون هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا