همه چیز در مورد چربی زیر پوستی

چربی زیر پوستی در داخلی‌ترین لایه پوست در سطحی از پوست که هیپودرم نامیده می‌شود (سطح لغزنده بافت‌های همبند) است. این داخلی‌ترین لایه پوست که به عنوان هیپودرم نیز شناخته می‌شود، به تنظیم دمای بدن کمک می‌کند و دارای عروق خونی فراوان و اعصاب است. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.

همه چیز در مورد چربی زیر پوستی

چربی زیر پوست در بدن در زیر سطح پوست و بالای عضله قرار دارد. مردان و زنان دارای توزیع متفاوتی از چربی زیر پوستی هستند، به طوری که در زنان چربی زیر پوستی بیشتر در ناحیه باسن و ران تجمع یافته است. حدود ۹۰ درصد چربی بدن در بیشتر مردم از نوع چربی زیر جلدی است.

میزان چربی زیر پوستی به ژنتیک و سبک زندگی هر فرد بستگی دارد و منحصر به هر شخص می‌باشد. رژیم غذایی و ورزش نقش اساسی در کنترل تعدیل میزان چربی زیر جلدی شما دارد.

بافت چربی احشایی نوع دیگر چربی در بدن می‌باشد که در اطراف بافت‌ها و ارگان‌های داخلی شما وجود دارد. این نوع چربی از نظر افزایش خطرات تهدید کننده سلامتی جمعیت ناشی از انباشت بیش از حد در نواحی مختلف بخصوص در ناحیه شکم، خطرناک‌تر از چربی زیر پوستی در نظر گرفته می‌شود.

هر دو نوع چربی بدن با خطر بالاتر بیماری قلبی متابولیک در ارتباط مستقیم و تنگاتنگی هستند. با این حال، تحقیقات نشان داده است که چربی احشایی بیشتر با عوامل خطر متابولیک، مقاومت به انسولین، التهاب و مرگ و میر به طور کلی در ارتباط است.

شما می‌توانید چربی اضافی احشایی را به همان روشی که چربی زیر پوست را کاهش می‌دهید کمتر کنید: با یک رژیم غذایی سالم، ورزش و سطح استرس کنترل شده و در آخر خواب کافی.

چربی زیر جلدی چند نقش اساسی در بدن ایفا می‌کند.

ذخیره انرژی: انرژی را به شکل لیپید برای استفاده بعدی بدن ذخیره می‌کند و از عضلات شما در برابر آسیب‌های ناشی از ضربه‌ها و فشارهای احتمالی محافظت می‌کند. اعصاب و عروق خونی از این لایه چربی داخلی برای گسترش درلابه لای عضلات‌های شما و سایر لایه‌های پوست استفاده می‌کنند. بخشی از ساختار پوست: علاوه بر این، به عنوان بخشی از داخلی‌ترین لایه پوست (هیپودرم)، این لایه چربی لایه میانی پوست (اپیدرم) را نیز به یکدیگر متصل می‌کند. پیوند بین عضلات و استخوان‌های شما.

ممکن است التهاب را کاهش دهد: تحقیقات نشان داده است که چربی زیر پوستی نقش محافظتی در بدن در ارتباط با سیستم غدد درون ریز و التهاب ایفا کند. جز سازنده استروژن و سایر هورمون‌های تشکیل شده از چربی نیز می‌باشد. با این حال، خطرات تجمع بیش از حد چربی زیر پوستی و چربی احشایی، از جمله مقاومت به انسولین، استئاتوز کبدی، سندرم متابولیک و فشار خون بالا می‌باشد.

بیشتر بخوانید: چگونه یوگا می‌تواند به سلامت قلب کمک کند؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا