درمان شکستگی ترقوه
استخوان ترقوه قسمتی از شانه است. این استخوان مانند استخوان کتف کمک می کند تا اندام فوقانی به تنه اتصال پیدا کند. استخوان ترقوه تنها ارتباط استخوانی اندام فوقانی با تنه است. ترقوه یک استخوان بلند است که در طول خود دو قوس دارد و به شکل حرف S البته با انحنای کمتر است. شکستگی ترقوه در اثر ضربه مستقیم و یا غیر مستقیم صورت می گیرد. تمرینات زیر را می توانید برای درمان شکستگی ترقوه انجام دهید. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.
تمرین اول
دست ها را در حالی که میله را در دست دارید به اندازه عرض شانه باز کنید، و با کمی فاصله از بدن جلو بدن نگه دارید، سپس به آرامی دست ها را به طرف بالای سر حرکت دهید تا دست ها کاملا” صاف شوند و به موقعیت اول برگردید، این حرکت را در ۳ ست و با ۱۵ تکرار انجام دهید.
تمرین دوم
میله را از پشت در دست بگیرد، دست ها در حالت استراحت روی باسن قرار گیرد، سپس به اندازه ۱۵ سانتی متر دست ها را به طرف عقب حرکت دهید و به موقعیت اول برگردید.این حرکت را در دو ست در ۱۵ تکرار انجام دهید.
تمرین سوم
روی زمین دراز بکشید، میله را در دست بگیرد و به اندازه عرض شانه دست ها را باز کنید، سپس به طرف قسمت آسیب دیده دست ها را حرکت دهید. حرکت باید طوری باشد که شما میله را در همان حالت خارج بدن سمت راست (نمونه تصویر) حرکت دهید. این حرکت را در ۲ ست و با ۱۵ تکرار انجام دهید.
تمرین چهارم
مانند تصویر میله را از پشت به حالت عمودی در دست بگیرد، سپس به طرف بالا و پایین حرکت دهید. این حرکت را در ۳ ست و با ۱۵ تکرار انجام دهید.
تمرین پنجم
دست ها را به اندازه عرض شانه باز کنید و میله را دست بگیرد، در این وضعیت باید پشت دست شما به طرف شکم باشد. سپس دست ها را به طرف چپ بدن حرکت دهید به نحوی که میله از طرف چپ بدن خارج از بدن قرار گیرد. این حرکت را در ۲ ست و با ۱۵ تکرار انجام دهید.
تمرین ششم
دست ها را بشتر از عرض شانه باز کنید و میله را در دست بگیرد، سپس میله را بالا بیاورید تا حد شانه، در این وضعیت بدون اینکه کمر را بچرخانید میله را به سمت راست و سپس به سمت چپ حرکت دهید. این حرکت را در ۲ ست و ۱۵ تکرار انجام دهید.