کدام عضلات را با هم تمرین دهیم؟
یک برنامه تمرینی کامل باید شامل تمرینات قدرتی برای تقویت عضلات، انعطاف پذیری و تمرینات تعادلی نیز باشد، اما تصوری که بسیاری از افراد از ورزش کردن دارند شامل برخی تمرینات هوازی مانند دویدن یا دوچرخه سواری است. این نوع تمرینات برای تقویت قلب و ریهها مهم هستند. با سایت دانستنی های ورزشی همراه باشید.
تمرینات قدرتی منظم باعث بهبود سلامت استخوان ها، ماهیچهها و بافت همبند میشوند. ساخت ماهیچههای قوی تر، متابولیسم را نیز افزایش میدهد و به شما کمک میکند وزن سالمی نیز داشته باشید. وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده برای حفظ سلامتی مطلوب، انجام تمرینات قدرتی را دو یا چند بار در هفته توصیه میکند.
راههای زیادی برای طراحی یک برنامه تمرینی قدرتی وجود دارد، اما بسیاری از افراد قرار دادن گروههای عضلانی خاص را در کنار هم مفید میدانند. تمرین دادن اعضای مختلف بدن در روزهای مختلف، به عضلات استراحت بیشتری بین تمرینات میدهد و به شما کمک میکند از تمرین بیش از حد جلوگیری کنید. در این مقاله نحوه ترکیب عضلات در تمرین مورد بررسی قرار گرفته است و همچنین نمونههایی از نحوه تنظیم برنامه تمرینی هفتگی ارائه شده است.
سه نوع عضله در بدن شما وجود دارند: عضلات قلبی، صاف و اسکلتی. عضلات قلب ماهیچههایی هستند که قلب شما را کنترل میکنند. عضلات صاف عملکردهای غیرارادی مانند انقباض عروق خونی را کنترل میکنند و عضلات اسکلتی ماهیچههایی هستند که در باشگاه مورد هدف قرار گرفته و به حرکت بدن کمک میکنند.
تعداد کمی از تمرینات هستند که تنها یک گروه عضلانی را درگیر میکنند. به عنوان مثال، حرکت جلو بازو یکی از رایجترین تمرینات برای تقویت عضلات دوسر بازو است. با این حال، چندین عضله دیگر نیز به بدن شما کمک میکنند تا آرنج خم شود، از جمله براکیالیس، که در زیر عضله دوسر قرار گرفته، و براکیورادیالیس، که یک عضله بزرگ در ساعد است. سایر عضلات تثبیت کننده، باید شانه و مرکز بدن را محکم کنند تا بتوانید وزنه را به طور موثر بلند کنید.
هنگام طراحی برنامه، ممکن است متوجه شوید برخی از تمرینها بیش از یک دسته از عضلات را درگیر میکنند. به طور کلی، هرچه مفاصل بیشتری در یک تمرین خم شوند، از گروههای عضلانی بیشتری نیز استفاده میشود.
بیشتر بخوانید: برای چربی سوزی وزنه سنگین بزنیم یا سبک؟